Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2012. február 18., szombat

Testi vonzalom (Tartós párkapcsolat alappillérei)

Így is lehet!

"Egy friss kutatás szerint a férfiak többségének tetszik, ha partnernőjük magas pozíciót tölt be, és kiemelkedő jövedelemmel rendelkezik. Ez új jelenség a párkapcsolatok területén. "

Jól érzik magukat, ha büszkék lehetnek a társukra mégis elengedhetetlenül fontos, hogy a megbecsülést megbecsüléssel viszonozzuk. A párkapcsolatban elfoglalt szerepünk  csak az egyenrangúság és kölcsönös tisztelet talaján teljesedhet ki.

"A boldogság fontos része a kölcsönös testi vonzalom is. 
A megfelelő külső és a jól ápoltság szintén elengedhetetlen, és ez férfiakra, nőkre egyaránt vonatkozik. Néhány felesleges kiló azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető elhanyagolná magát, inkább az évek során lerakódott „párnákról” van szó. Egy hosszú távú, jól működő kapcsolat nem múlhat néhány kilón."
Ha odafigyelünk magunkra, testünket jó karban tartjuk: rendszeresen sportolunk vagy legalább napi rendszerességgel gyalogolunk (sétálunk) és társunkat is buzdítjuk erre; sőt, ha tehetjük, együtt fedezzük fel a természet szépségeit így nem csak fizikailag, hanem szellemileg is felpezsdíthetjük a kapcsolatunkat a közös élmények segítségével.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése