Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2012. december 22., szombat

Szépség az Aranykalitkában (Grace Kelly)


Amikor az Oscar-díjas amerikai színésznő, Grace Kelly hozzáment III. Rainier herceghez, olyan szerepet vállalt el, amit a legmerészebb hollywoodi forgatókönyvírók sem írhattak volna számára. A karcsú, szőke Grace korona nélkül is királynői méltóságot, tisztaságot és nyugalmat sugárzott. A házasságukkal valóra vált egy álom, legalábbis mindenki azt hitte...
Szülei tőle várták a legkevesebbet, apja mindig is Grace nővérében, Peggyben látta a reményt. Grace-t a családban "rút kiskacsának", vagy egyszerűen csak "kis vakaréknak" nevezték.
A házassági szerződés mellett még ott volt a hozományról kötött megállapodás: kétmillió amerikai dollárban egyeztek meg. Ennek felét maga Grace fizette hollywoodi gázsijából, másik felét apja.
Esküvője után még többször megkeresték filmszerepekkel (például Alfred Hitchcock a Marnie címszerepével), ám Rainier herceg és Monaco népe ellenezte a további filmezést.
Grace egész további életében nem tudta feldolgozni, hogy a színészetet abba kellett hagynia.
1982 szeptember 13-án, 52 éves korában Grace hercegnő autóbalesetet szenvedett Monacóban. Nem nyerte vissza az eszméletét, és másnap belehalt sérüléseibe. A vele utazó Stephanie hercegnő könnyebb sérüléseket szenvedett. Grace Kelly 1956 és 1982 között, 26 éven át volt Monaco hercegnéja. A monacói Szent Miklós-katedrálisban helyezték örök nyugalomra.
Sírját turisták százai keresik fel, filmjeit gyakran vetítik a tévében, valamint fia, II. Albert herceg számos kiállítást nyit meg édesanyjáról.
A hercegnőről készült pps.-t ezen link megnyitását követően nézheted meg!Köszönet a pps készítőjének és beküldőjének (CSJ)!
Forrás: Mosoly 100

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése