Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2014. március 13., csütörtök

A fogantatás csodája

Földi életünk kiindulópontja a fogantatás. 
Lazítsunk: bízzunk magunkban és a társunkban:
A gyermeket tudatosan vállaló szülők szeretnék a lehető legjobb körülményeket biztosítani a az új jövevény számára és amennyiiben ez a tökéletességre törekvéssel vagy egyéb stresszelő érzésekkel párosul, egy idő után gátló tényezővé válhat. Különösen, ha rágörcsölünk..
Hiszen elsősorban a leendő anya részéről el- és befogadásról van szó és ezt igazán jól tenni bizalommal telien és ellazultan lehet.

Tegyünk rendet a kapcsolatainkban:
Amikor vendégeket várunk vagy ünnepre készülünk az első, hogy rendet teszünk - és ha előreláthatólag marad a vendég, helyet is készítünk a számára. A "gyermekre készülés" időszakában is érdemes rendet tenni magunk körül, helyet teremteni a számára: van-e olyan "fogadott" gyermekem, aki elfoglalta a szabad helyeket?
Édesanyánk és édesapánk legyenek az őket megillető helyen mint  szülők, ahelyett, hogy gyerekünknek vagy "társunknak" fogadnánk őket. A testvéreink legyenek a testvéreink és ne tartsuk őket "gyermek" státuszban. A leendő édesapa legyen az őt megillető helyen: "felelősségteljes társ"-ként álljon mellettünk ahelyett, hogy  saját apa- vagy gyerekpótlékunként kezelnénk őt. 
A háziállataink legyenek háziállatok, még akkor is ha úgy érezzük "gyerekünkként" szeretjük őket.

Élvezzük a várakozás pillanatait:
Legújabb kutatások bizonyítják, hogy fogantatás előtt már látszik a baba aurája az édesanya méhe közelében. Ha valaki a közelünkben van, azzal kommunikálhatunk is: biztosítsuk róla, hogy örömmel és szeretettel fogadjuk, akkor is ha lány és akkor is ha fiú!
Kapcsolódó filmet találsz itt!
A fogantatás filmen itt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése