Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2015. szeptember 16., szerda

Váltás (avagy válság) kezelés   Volt valami ironikus abban, hogy míg David - Maeve-hez hasonlóan - maga is galwayi volt, és Matt - David szerint - egy elegáns "öltöny" csupán, sokkal több közös volt Mattben és Maeve-ben, mint Davidben és Maeve-ben bármikor. Matt-tel tudott nevetni Maeve. Nem is keveset. Amire Daviddel nemigen volt példa, mivel David olyan felháborítóan igazságtalannak találta a világot, hogy az ő szemében érzéketlen, frivol arcátlanságnak tűnt még a mosoly is.
   De bármennyire is egy húron pendültek Matt-tel, Maeve-nek örökös bűntudata volt David miatt. Aki mindig jó volt hozzá, és akitől nem kapott mást, csak szeretetet. Maeve mégis nyilvánosan megalázta, és az-óta maga is döbbenten, szégyenkezve állt a történtek előtt. Az új kapcsolatából visszatekintve persze látta, mi volt a baj közte és David között, és ez a baj jóval nagyobb volt, mint amekkorának akkoriban gondolta. Először is roppant hízelgőnek találta, hogy David - az okos, szenvedélyes és karizmatikus David - őt választotta a Goliathnál dolgozó nem kevés lány közül. És ez annyira lenyűgözte, hogy meg sem kérdezte önmagától: tényleg ezt akarod?           .
   Kétségbeesetten vágyott arra, hogy mindezt elmagyarázza Davidnek, hátha tompíthatná valamennyire a sértettségét, de a fiú nem volt kíváncsi a magyarázkodásra. Amit Maeve bizonyos fokig meg is tudott érteni, és végül is, ő ásta magának a vermet, amibe aztán belepottyant. Nem is értette, hogyan történhetett. Az egyik pillanatban még David volt a barátja, bár Mattet is kedvelte, a másikban pedig őrült szerelemre lobbant Matt iránt, mellékszereplővé silányítva Davidet.
Marian Keyes: A legfényesebb csillag


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése