Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2013. október 29., kedd

Hazugság és tisztelet

A 88. utca foglyai: Básti Juli és Kern András
Első alkalommal a hazugságod édes mézként csúszott le torkomon. De a gyomrom jelzett, mert égni kezdett.
Második alkalommal a hazugságaidat a fülembe suttogtad. Lágy szavak érték el lelkemet, de bűzlöttek, s marták orromat.
Harmadik alkalommal már a szemembe nézve hazudtad le az ég csillagait, de szavaidnak nem volt súlya.
Azt mondják, kinek nincs lelke, az nem követ semmilyen szabályt, s felzabál mindent… még mások szívét is. Elmondom, mire jutottam hát. Tisztelnem kell magam, ha életem során a tükörbe akarok még nézni. Ezért kiöblítem számat, s felköhögöm hazugságaidat, melyek mérgeznek engem. Nem hagyom, hogy magaddal ránts a mélybe.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem sosem a pozitív és negatív válasz, vagy a fájó igazság zavart életem során, hanem a bizonytalanság. Amikor hülyének néztek. Szóval, ha úgy érzed, a másik csak szórakozik veled, legyen az barátság, szerelem, vagy munkakapcsolat, lépj tovább!

Tiszteld és szeresd magad annyira, hogy nem engedsz a bohócoknak! S ha a bizonytalanság nagy szerszámmal érkezik, rúgd lágyékon! Ne hagyd beköltözni a szívedbe! Egyik ismerősöm sokszor panaszkodik a partneréről. Hogy milyen rosszul bánik vele. Csak azt tudom mondani, a tisztelet a szívedben kezdődik. Ha te nem tiszteled magad, más sem fog. Bárhol is élsz, bármilyen élet is van mögötted, tanuld meg becsülni magad, mert csak így tudsz tartással élni!
 Éveink elvesznek az időben, mint könnycseppek a folyóban. Nem élhetünk úgy, hogy ne találjuk meg a békét, mit nekünk osztottak részül. Ezért azt kívánom mára nektek: tanuljátok meg tisztelni egymást és magatokat. Csak ez az út vezethet egy teljesebb, boldogabb élethez… s egy jobb világhoz.  - Péter Noel

További kulcsfogalmakat találhatsz itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése