Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2013. október 13., vasárnap

Hogyan találnak ránk az igaz és szép dolgok

 
Apám azt mondta, mindig tartással, egyenesen járjak. Azt mondta, ha így teszek, a jó dolgok megtalálnak majd, s az életem tiszta és egyértelmű lesz. Csak egyvalamiben tévedett. Nem lett minden egyértelmű, de legalább a tükörbe tudtam nézni. Sokan kérdik, miként kopik el fényünk. Miként lehet, hogy elveszítjük a ragyogást. Elárulom nektek. Csak akkor történik meg, ha hagyod, hogy a szívedet felzabálja a sötétség. Ha hagyod, hogy mások irigysége, rosszindulata megmérgezze lényedet. 
A világ és a sors időnként összefognak, és belénk harapnak, sebeket hagyva maguk után. 
Annyit kell tenned, hogy nem kaparod el folyton a hegeket, hanem hagyod, hogy begyógyuljanak.  
Aki folyton a múltban él, elveszíti az esélyt, hogy összetalálkozzon a boldogsággal a jelenben, és esélye sem lesz tartalmasabb jövőre.
Tudjátok, édesanyám mindig a kisgyerekek lelkével csodálkozik rá, ha valami szépet lát. Legyen az egy táj, vagy valami kölyök állat egy természetfilmben. És ezt mondja: „Istenem, nézd, milyen tökéletes! Milyen csodálatos a világ! Minden a helyén van benne. Minden a helyén.”
Azt hiszem, igaza van. A világ csodálatos… és tényleg minden a helyén van benne. Csak az embernek kell végre megtanulnia tisztességesnek lenni, s nem elfelejtenie, hogy harmóniában kellene élnie vele, s nem eltipornia azt. Ezért ezt kívánom mára nektek: Menjetek, szeressetek, éljetek… tartással és egyenesen, hogy rátok találjanak az igaz és szép dolgok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése