Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2015. május 14., csütörtök

Miért nem akarja a nő ?

Hétköznapi történet:
"Reggel ülök a buszon, olvasok.
Az előttem lévő ülésről feltápászkodik egy  az éjszakázás nyomait  viselő fiú, leszállásra készülődik . Egyszer csak úgy érzem, mintha véletlenül hozzámérne.
- Elvesztette az egyensúlyát, gondolom és ezért sértette meg a személyes teremet. Megáll a busz és hirtelen a keze a mellemre kerül...egy pillanat az egész... már leszállt és mintha mi sem történt volna megy tovább. Körülnézek, hogy találok-e akár  egy együtt érző embert is a buszon??  Nem... nem találtam. Rossz érzés fog el, úgy érzem, nem vagyok biztonságban.
-Mit fújja fel ezt a semmiséget,- szinte hallom némelyek  megjegyzését. Csendben folytatom  az olvasást, a rossz érzések azonban velem maradnak.
Engedélyem nélkül valaki behatolt a személyes terembe és inzultált. Nem adta meg a tiszteletet és a belső szabadságomat sem biztosította a számomra."
Sajnos nem ritka az ilyen viszonyulás a párkapcsolatokban, házasságokban sem. A férfitársaságban (pl .kocsma) feltüzelt illuminált férfiak gyakran  érvényesítik  "férfiúi jogaikat" a másik fél igényeinek, a gyengédség figyelmen kívül hagyásával.   Ennek következményei a méhnyak és egyéb, női nemi szervekkel kapcsolatos problémák, melyek alapján az érintettek feljogosítva érzi magukat a férfiak vádolására, a "jogos" bosszúra.
A Távkapcs című filmben Adam Sendler a humor segítségéve hívja fel a figyelmet a "simogatás"nélküli "gyors" együttlét veszélyeire.
Rudolf Péter pedig az Üvetigris 2.-ben a palacsinta (és természetesen a fagyi) példájának segítségével igyekszik rávezetni a nézőket a "latin lover" titkára.
Egy kapcsolat hosszú távú működésének nélkülözhetetlen elemei a gyengédség, a tisztelet és a belső szabadság biztosítása. Ha ez megvan, hirtelen minden más megvilágításba kerül, megnyílik az út a boldogság előtt ! 
BG
A szerző további gondolatait megtalálod itt!
További kulcsfogalmakat találhatsz itt!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése