Elérhetőség:

Kapcsolat: mailto:parkapcsolatban@gmail.com
Stresszoldás One Brain módszerrel
Balajthy Gréta a 3in1Concepts által hivatalosan meghatalmazott,
nemzetközi okleveles Haladó Konzulens, Haladó Instructor ( Oktató)
Okleveleim, tanáraim 2004-2014
Tel: 06 309 323 338
mailto: mosoly100 @ mosoly100.hu
www.mosoly100.hu
Cím: Budapesten III.ker (1036) és XVI.ker (1164)

2011. július 1., péntek

Az évszázad esküvője (2011 aprilis 29)

Vilmos herceg és Kate Middleton 1900 vendéget hívott meg április 29-én tartott esküvőjükre a londoni Westminster Apátságba. A meghívottak között voltak a brit királyi család tagjai, más országok uralkodói, vezető politikusok, diplomaták, a brit hadsereg vezetői és barátok. A II. Erzsébet királynő által adott ebédre a Buckingham Palotában már csak 600-an mehettek el, míg a vacsorára, amelyen Károly trónörökös, Vilmos édesapja volt a házigazda, még ennél is kevesebben, 300-an kaptak meghívást.
Az 1900 meghívott között  50 államfő is szerepelt. A Britt Miniszterelnök  David Cameron volt az esemény  ‘szervezője’. Érdekesség, hogy az USA elnökét Barack Obamat, a francia elnököt Nicolas Sarkozyt és Tony Blairt sem hívták meg az esküvőre.
Akiket azonban meghívtak, azokra vonatkozott a szigorú angol etikett mely meghatározta , hogy milyen hosszú és mennyire lehet dekoltált  pl. egy női ruha. A hölgyek  kalapokkal igyekeztek kompenzálni  magukat… a fenti komoly megkötések  miatt …
 Az eseményről készült beszámolót percről percre megtalálod itt!
A Google Earth jóvoltából a helyszínek között 3D-s virtuális utazást tehetsz itt!
Legmókásabb felvételek a HVG honlapjáról itt!
A királyi esküvő legrosszabb ruhái a Life & Style szarkasztikus stílusában itt!
A királyi esküvő 10 legnagyobb őrültsége avagy britt giccsparádé felsőfokon itt!Ha ez nem lenne elég, ha rákattintasz az aláhúzott részre, akkor találsz egy angol nyelvű pps-t az esküvőről.
Forrás: Mosoly 100

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése